Nozomi

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry.

Tarjoaa mahdollisuuden harjoitella kokonaisvaltaisesti itsepuolustusta, kehon, mielen ja koordinaation hallintaa, ammattiopettajan johdolla.

Aikidotoiminta Tampereella alkoi aikoinaan Tampereen Judoseuran aikidojaostona. 13.12.1985 perustettiin Tampereen Aikidoseura Nozomi ry:n (Nozomi), joka on tällä hetkellä Tampereen vanhin ja Suomen suurimpia aikidoseuroja.

Nozomilla on ollut Nuori Suomi Sinettiseura –status vuodesta 2009 sen täytettyä junioritoiminnassaan (8-13v.) sinettiseuran laatukriteerit neljäntenä aikidoseurana Suomessa.

Nozomi on vireä aikidoseura joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella aikidoa päivittäin. Pääopettajana toimii ammattivalmentaja Timo Kiviharju 6.dan Aikikai, Shidoin. Kaikki harjoitukset jotka tapahtuvat kokeneiden ohjaajien opastuksella.

Nozomi tarjoaakin harjoittelijoilleen kattavan valikoiman harjoituksia, leirejä ja viikonloppuisin tapahtuvia teemapäiviä, joista jokainen voi valita omiin aikatauluihinsa parhaiten sopivat. Ohjelmassa on myös mukana aamuharjoitus, joka on suosittu varsinkin vuorotyötä tekevillä.