Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksemme käyttää Suomisporttia jäsenviestintään ja jäsenrekisterin ylläpitoon.  Hakemalla yhdistyksen jäsenyyttä olet sitoutunut noudattamaan seuraavia sääntöjä ja tietoinen seuraavista asioista:

  • Lupaan olla käyttämättä taitojani väärin
  • Lupaan olla opettamatta taitojani muille ilman seuran lupaa.
  • Lupaan noudattaa Liikunnan ja urheilun eettisiä periaatteita
  • Tiedän ja ymmärrän, että seura ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista salilla, leireillä, näytöksissä jne.
  • Aikidolisenssi on pakollinen kaikille aikidon harjoittelijoille.

Harjoitteluun osallistujia ei ole vakuutettu Nozomin toimesta. Toimintaamme osallistujan tulee itse huolehtia, että hänen vakuutusturvansa on kunnossa esimerkiksi aikidolisenssin yhteyteen tarjottavan vakuutuksen kautta. Huomioi, että useimmat vakuutukset eivät peruslaajuudessaan korvaa budolajeissa sattuneita tapaturmia.

Huomautettakoon, että mitä tahansa kamppailulajia harrastava henkilö on jatkuvasti altis pienille pintahaavoilla ja ihon nirhaumille. Täten Tampereen Aikidoseura Nozomi ry edellyttää jokaiselta harrastajaltaan, että tämä ei ole yhdenkään tarttuvan verisairauden kantaja, eikä tietoisesti vaaranna muiden harjoittelijoiden turvallisuutta salaamalla oman sairautensa.

Nozomin jäsenyyttä haetaan tästä, valitse kumpaan kausimaksut ryhmään (aikuiset vai juniorit) haluat ilmoittautua. Huoltajat voivat ilmoittaa lapsensa junioriryhmään , mutta varmista kuitenkin ensin, että junioryhmässä on tilaa uusille harjoittelijoille. Junioriryhmien tilannetta voit kysyä tiedustelut-lomakkeella.