Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksemme käyttää Yhdistysavainta jäsenviestintään ja jäsenrekisterin ylläpitoon.  Kirjautumalla Nozomin jäsenrekisteriin ja hakemalla yhdistyksen jäsenyyttä olet sitoutunut noudattamaan seuraavia sääntöjä ja tietoinen seuraavista asioista:

  • Lupaan olla käyttämättä taitojani väärin
  • Lupaan olla opettamatta taitojani muille ilman seuran lupaa.
  • Lupaan noudattaa Liikunnan ja urheilun eettisiä periaatteita
  • Tiedän ja ymmärrän, että seura ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai tapaturmista salilla, leireillä, näytöksissä jne. Aikidolisenssi (sisältää aikidotapaturmavakuutuksen) on pakollinen kaikille aikidon harjoittelijoille.

Harjoitteluun osallistujia ei ole vakuutettu Nozomin toimesta. Toimintaamme osallistujan tulee itse huolehtia, että hänen vakuutusturvansa on kunnossa esimerkiksi aikidolisenssiin sisältyvän vakuutuksen kautta.

Huomautettakoon, että mitä tahansa kamppailulajia harrastava henkilö on jatkuvasti altis pienille pintahaavoilla ja ihon nirhaumille. Täten Tampereen Aikidoseura Nozomi ry edellyttää jokaiselta harrastajaltaan, että tämä ei ole yhdenkään tarttuvan verisairauden kantaja, eikä tietoisesti vaaranna muiden harjoittelijoiden turvallisuutta salaamalla oman sairautensa.