Nozomi

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry.

Tarjoaa mahdollisuuden harjoitella kokonaisvaltaisesti itsepuolustusta, kehon, mielen ja koordinaation hallintaa kokeneiden ohjaajien johdolla. Nozomissa kaikkia harjoittelijoita kohdellaan samanarvoisesti ja meille ovat tervetulleita treenaamaan kaikki lajista innostuneet.

Aikidotoiminta Tampereella alkoi aikoinaan Tampereen Judoseuran aikidojaostona. 13.12.1985 perustettiin Tampereen Aikidoseura Nozomi ry:n (Nozomi), joka on tällä hetkellä Tampereen vanhin ja Suomen suurimpia aikidoseuroja. Nozomissa aikidoa harjoitellaan japanilaisen perinteen mukaisesti vastustajia vahingoittamatta ja toisia kunnioittaen.

Nozomilla on ollut Olympiakomitean Tähtiseura–status vuodesta 2009 sen täytettyä junioritoiminnassaan (8-13v.) Nuori Suomi Sinettiseuran laatukriteerit neljäntenä aikidoseurana Suomessa.

Nozomi on vireä aikidoseura joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella aikidoa päivittäin. Kaikki harjoitukset jotka tapahtuvat kokeneiden ohjaajien opastuksella.

Nozomi tarjoaakin harjoittelijoilleen kattavan valikoiman harjoituksia, leirejä ja erilaisia tapahtumia, joista jokainen voi valita omiin aikatauluihinsa parhaiten sopivat. Ohjelmassa on myös mukana aamuharjoitus, joka on suosittu varsinkin varttuneemmilla harjoittelijoilla ja vuorotyötä tekevillä.