Nozomi Kotae Expossa 2024

15.4.2024

Nozomi pyrkii seurana osallistumaan aktiivisesti erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja osallistuu kesäkuussa uuteen Kotae Expo 2024 -tapahtumaan, joka kokoaa yhteen japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin ystäviä.  Tapahtuma järjestetään Pirkkahallissa ja se on avoinna yleisölle lauantaina 29.6. klo 10–20 ja sunnuntaina 30.6. klo 9–17.

Nozomin esittelytapahtuma on sunnuntaina 30.6 klo 12, ja se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tuoda aikidoa tutuksi suurelle yleisölle. Tarkoitus on esitellä aikidon tekniikkaa, perinteitä ja filosofiaa Nozomin jäsenten pitämissä työpajoissa, joissa kaikki kiinnostuneet voivat oppia aikidon perusteita ja kokeilla itse harjoittelua ohjatusti.

Kotae Expo 2024:n arvot, kuten turvallisuus, ystävällisyys ja lämminhenkisyys, heijastuvat myös Nozomin toiminnassa. Seuran jäsenet ovat kokeneita aikidokoita, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja kannustavan ympäristön kaikille osallistujille.

Tapahtuman järjestäjä, Kotae Ry, on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia tapahtumia japanilaisen ja korealaisen kulttuurin ystäville. Nozomi on innoissaan voidessaan olla osa tätä yhteisöä ja edistää aikidon tunnettuutta ja arvostusta.

Lisätietoja tapahtumasta ja Nozomin osallistumisesta löytyy Kotae Expon ja aikidoseura Nozomin verkkosivuilta, sekä heidän sosiaalisen median kanaviltaan. Kaikki aikidoa ja japanilaista kulttuuria arvostavat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan tähän hienoon tapahtumaan!

https://kotae.fi/