Kolmiosainen harmonia

Maanantai harjoituksen teema:   Kolmiosainen harmonia
Vastakkaisuuksien yhdistäminen ja keskustan (hara) ohjaus.

Jokaisessa liikkeessä piilee salaisuus, jonka oivaltaminen voi viedä harjoittelusi uudelle tasolle. 
Sukellamme aikidon syvempään ymmärrykseen keskittyen vastakkaisuuksien yhdistämiseen ja kehon keskustan eli haran, ohjaukseen.

Tutki aikidon sydäntä ja syvennä ymmärrystäsi

Maanantain harjoituksissa tutkimme aikidon syvempiä kerroksia. 
Perehdymme siihen, kuinka vastakkaiset voimat voidaan yhdistää harmonisesti keskustassa eli harassa ja kuinka keskustaa  käyttäen voimat yhdistämällä voidaan ohjata kolmanteen suuntaan.
Mitä odottaa?

Vastakkaisuuksien yhdistäminen: Aikidon filosofian ytimessä on harmonia. Opit, kuinka liikkua vastustajan kanssa yhdessä niin, että voimat yhdistyvät – ei vastakkain, vaan rinnakkain.

Keskustan ohjaus: Hara, kehomme keskipiste, on aikidon liikkeiden alkulähde. Sen tunnistaminen ja ohjaaminen on avain sujuvaan ja tehokkaaseen suoritukseen. Maanantain harjoituksessa keskitymme tähän tärkeään osa-alueeseen.
Kenelle tämä on suunnattu?

Tämä harjoitus on suunniteltu niin uusille kuin kokeneillekin aikidon harjoittelijoille. Jos haluat ymmärtää aikidon periaatteita syvemmin ja tutkia lajin filosofista puolta, tämä harjoitus on sinulle.
Miksi sinun pitäisi osallistua?

Syvällinen oivallus: Harjoitus antaa sinulle työkalut ymmärtää aikidon keskeiset periaatteet uudella tavalla.

Henkilökohtainen kasvu: Matkamme ei ole vain fyysinen, vaan myös henkinen. Tämä harjoitus auttaa sinua yhdistämään molemmat osa-alueet.

Yhteisö: Ole osa inspiroivaa yhteisöämme! Jaa kokemuksesi, oivalluksesi ja oppimisesi muiden kanssa ja kasva yhdessä.

palaa takaisin aikatauluihin